csinibabak

Csinibabák

Friss topikok

Címkék

Partnerek

 Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

HTML

Interjú Dukai Reginával

2012.06.30. 14:31 | lakatostomi | Szólj hozzá!

Mesélj egy kicsit, hogy telik egy átlagos napod?

Regina: Mostanában elég sok a munka és tennivaló hála az égnek. Hetente kétszer a Music Channel studiójában vesszük fel a híreket, hétvégén pedig szinte mindig fellépéseim vannak, amelyek általában énekes fellépések, de múlt hétvégén például egy gyermek programon voltam zsűritag. Emellett interjúk, fotózások, és különböző munkák várnak, és hetente egyszer olasz órára is járok.

Hogy áll a zenei karriered?

Regina: Éppen két hete jártam Londonban, mivel megnyertem David Guetta énekversenyét és főnyereményképp találkozhattam vele. Kíváncsi volt újra a hangomra és együtt hallgattuk végig a youtube-on a videoimat. Ez egy fantasztikus élmény volt. Boldog lennék, ha egyszer lenne szerencsém együtt dolgozni vele. Érdekes, hogy nagyon új dalom nincs és mégis rengeteg énekes fellépésem van, de ennek ellenére nem adom fel egy új dal és klip iránti tervemet. Nemrég jött ki a legújabb Sugarbird kollekció.

Mennyire veszed ki a részed a tervezésből?

Regina: Tervezni mi nem tervezünk. Erre megvan a hozzáértő csapat. Mi az ötleteinket, ízlésünket adjuk és Csonka Hédiék megvalósítják az álmainkat. Legutóbb szerettem volna élénk színeket, vidám vonalakat belevinni a kollekciómba és ez sikerült is. Nagy kedvencem a bemutatón viselt napsárga maxi ruhám. Imádom a maxi ruhákat, egyben sportos és nőies is. Sok mindenbe belekóstoltál: műsorvezetés, modellkedés, ruhatervezés, éneklés.

Melyik áll hozzád a legközelebb és miért?

Regina: Nem hiszem, hogy választanom kellene. Mindegyiket szeretem és örülök, hogy az élet megadta nekem, hogy több lábon állhassak. Nyilván nem csinálnám őket, ha nem állnak közel hozzám. Da ha választanom kéne, akkor az ének lenne az, mert gyermekkorom óta a zene a mindenem. Éneklés közben kiélhetem minden érzelmem. Nincs annál jobb, mikor látod a közönséget, hogy élvezik, amit csinálsz. A sok elfoglaltságod mellett gondolom, nem sok időd jut a pihenésre.

Hogyan lazítasz egy hosszú nap után?

Regina: Nagyon szeretek itthon csendben lenni egyedül. Szeretek beleülni egy nagy kád vízbe és csak feküdni, hallgatni. De ami nagyon kikapcsol, az mindig az a pár nap, amit Olaszországban a páromnál tölthetek. Emellett kedvenc időtöltéseim közé tartozik a mozi, alvás, olvasás, egy jó vacsora, edzés, és az olasz tanulás. A magánéletedről nem sokat lehet hallani.

Mesélnél róla?

Regina: Köszönjük, nagyon jól vagyunk. Távkapcsolatban, de boldogságban élünk. Várunk minden pillanatot, amit együtt tölthetünk. A párom most Ascoliban focizik és próbálok annyi időt nála tölteni, amennyit csak tudok. Van férfiideálod?

Mi számodra a legfontosabb egy férfiban?

Regina: Nincs férfiideálom. Fontos, hogy ne kelljen taktikázni, és ne gondolja azt, hogy egy nő akkor őrül meg a pasiért, ha futni kell utána, legyen humora és érezzem nőnek magam mellette. A jó párkapcsolat szerintem abban rejlik, hogy a párod egyben a legjobb barátod tud lenni.

Mi a legnagyobb álmod, amit szeretnél valóra váltani?

Regina: Kicsi korom óta nagy karrierről álmodom, és eddig minden vágyam megvalósult. Imádkozom, hogy továbbra is így menjen. A lényeg, hogy egyszer a családomat én tartsam el, hogy ennyi év kemény munka után végre semmi más dolguk ne legyen, mint utazni hozzám.

Mik a terveid a jövőre nézve? R

egina: Nem tervezek, csak dolgozom, amennyit tudok és haladok előre napról napra. Remélem, hogy minden így marad, mert most minden olyan jó.

Milyen zenét hallgatsz a legszívesebben? Kedvenc filmed, könyved? Regina: Zenében mindenevő vagyok. Chris Browntól Andrea Bocelli-ig mindent szeretek. Rock, musical, rap, Rn'B, house. Bármi jöhet! Filmekben szintén hasonló az ízlésem: Holiday, 36, két teljesen különböző műfaj, de mindkettő a kedvencem. Könyvekben Paulo Coelhot szeretem, de nemrég olvastam a Viskót, és ez az olvasmány is lenyűgözött!

A bejegyzés trackback címe:

https://csinibabak.blog.hu/api/trackback/id/tr104620762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása